Om oss

Sivantos Group er en av verdens fremste produsenter av høreapparater. Vårt selskap ble skilt ut fra “Siemens Audiologi Solutions” etter at Siemens AG solgte selskapet i 2015. Vårt nye produktmerke, Signia, kan derfor skilte med over 130 års erfaring innen hørselsomsorgen, og vi jobber stadig med å kunne hjelpe de som trenger det.

Våre åpningstider
Sivantos AS holder til i Nedre Vollgate 5, 0158 Oslo. Våre åpningstider er mandag til fredag kl. 10:00 til 14:00. Time til audiograf må bestilles på forhånd og kan gjøres på telefon 22 63 22 22.

Apparater til service
Dersom du har apparater som må til service, kan disse sendes til:
Sivantos AS, Postboks 378 Sentrum, 0102 Oslo.

Husk å legge ved en lapp hvor du forklarer hva som er galt, samt navn, returadresse og fødselsdato.
NB! Vi anbefaler å sende pakken rekommandert, da posten ikke tar ansvar for a-postforsendelser.

I Sivantos AS er vi opptatt av å skape løsninger for alle typer og grader av hørselstap, og for å best oppfylle dine preferanser innenfor design, funksjon og kosmetisk utseende. Vi ønsker å gjøre lytting lettere for deg.

Finn en hørselsklinikk nær deg ved å klikke her.

Ønsker du å finne ut mer om hørselstap, tinnitus og hvilke løsninger som passer for deg? Klikk deg inn på vår nettside her.

Vi ønsker å bidra til at du kan oppfylle dine brukers behov, gjennom nødvendig erfaring og kvalitetssikre produkter. Med vårt nye produktmerke, Signia, starter Sivantos et nytt kapittel for fremtidsrettede høreapparater som er nesten usynlig, svært automatisert og tilpasser seg brukerens preferanser. Med smarte apper og tilbehør blir høreapparatene mer fleksible og gjør lytting lettere for høreapparatbrukere.

Vil du lære mer? Se hele den innovative produktporteføljen fra Signia her.